Atunci cand dorim sa ne mobilam locuinta, cea mai grea alegere este intre mobilier la comanda, sau mobilier facut la norma, de tip Ikea. Este practic, o alegere intre mobilier de calitate cu design frumos sau doar design placut.

Mobilierul facut la comanda impaca amandoua aceste dorinte, pe cand mobilierul Ikea lasa la dorit pe partea de calitate a materialelor. Insa diferentele intre un mobilier la comanda si unul de la Ikea sunt mai multe.

Noi le vom mentiona pe cele mai importante.

1. Calitatea materialelor

Dupa cum spuneam mai sus, cea mai mare diferenta intre mobilierul facut la comanda pe care il gasiti la noi si mobilierul Ikea este calitatea materialelor.

Majoritatea pieselor de mobilier pe care le gasiti la Ikea folosesc un pal de 16 mm sau PLF, in timp ce mobila la comanda foloseste in general un pal de minim 18 mm.

Apoi vorbim despre partea de feronerie.

Mobila de la Ikea foloseste feronerie ieftina produsa in China, pe cand mobila la comanda vine cu feronerie Hafele sau Blum, pentru o mai mare durata de viata, dar si confort.

2. Satisfacerea nevoilor

Mobila cumparata din Ikea sau de la alte magazine similare este facuta la norma, fara posibilitatea de a fi modificata dupa nevoile clientului. Astfel, simtul practic si posibilitatea de personalizare a mobilierului sunt drastic reduse.

Mobilierul la comanda este 100% personalizabil, dupa cerintele si gusturile clientului. Astfel, incepand de la proiectare si tipar, pana la materialele folosite si culori, mobila facuta la comanda este exact ceea ce clientul are nevoie pentru locuinta sa.

Aici vorbim de serviciul de consultanta si proiectare, care este inclus in pretul mobilierului facut la comanda.

3. Servicii extra

Pe langa transportul care este asigurat, mobilierul la comanda facut de noi este montat tot de noi la client acasa. Astfel avem grija ca totul sa fie perfect. In ceea ce priveste mobilierul Ikea, partea de montaj nu este oferita de ei, iar in ce priveste transportul, promptitudinea nu este intotdeauna pe primul loc.

Mai mult, si foarte important, daca in viitor aveti nevoie de anumite servicii in ceea ce priveste mobilierul cumparat de la noi, este foarte usor sa tinem legatura si va siguram ca va stam intotdeauna la dispozitie.

Exista multe alte avantaje in alegerea unui mobilier la comanda in locul unuia de la Ikea.

Calitatea materialelor, serviciile profesionale de proiectare si design pentru nevoile clientului dar si legatura care se creeaza cu acesta, fac ca mobilierul la comanda sa fie alegerea cea mai buna pentru oricare dintre noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Add to cart