Ori de cate ori va aflati intr-un spatiu, a fost sarcina cuiva de a specifica si proiecta fiecare componenta mica si de a se asigura ca respecta codurile de constructie aplicabile. Designerii de interior folosesc materiale, texturi si culori, in baza unor reguli si principii de design, pentru a crea spatii care sunt confortabile si placute, in aceeasi masura.

Meseria unui designer de interior presupune proiectarea, consultarea amenajarea si supravegherea tuturor proceselor din cadrul unui plan de design.

Rolul unui designer de interior este de a proiecta din punct de vedere arhitectural interioarele, de a alege mobilierul si accesoriile.

Exista numeroase motive pentru care ar trebui sa apelezi la ajutorul unui designer de interior. Lipsa de exeperienta in domeniu este numai unul dintre ele, chiar daca ai inclinatii sau aptituni in domeniu. Apoi numai un profesionist poate cunoaste toate materialele care pot fi folosite intr-un proiect de amenajare inetrioara si care sunt particularitatile acestora.

In plus, atunci cand nu ai studii in domeniu, este greu sa alegi un stil de design care sa corespunda si personalitatii tale, si care sa raspunda si tuturor nevoilor de ordin parctic. Nu in ultimul rand, lipsa experientei in lucrul cu echipe de executie te poate costa scump, la propriu. La fel si lipsa de cunostinte legate de tehnologia materialelor sau a tehnicilor de executie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Add to cart